Szállítási információk

A megrendelt faékszereket lehetőséged van házhoz szállítással kérni, illetve személyesen is átveheted azokat előre egyeztetett időpontban.

Személyes átvétel:

Győrben, előre egyeztetett időpontban és helyszínen.

Házhozszállítás (Magyarország területére)

MPL Futárszolgálattal: 2060 Ft

Csomagod az MPL futárszolgálat munkatársai szállítják ki a megadott szállítási címre, mely lehet akár az otthonod, vagy munkahelyed is. A kiszállítás hétköznap 8-17 óráig történik. Fizethetsz bankkártyával, vagy készpénzzel. Csomagod útját MPL nyomkövetési szolgáltatással ellenőrizheted. Kétszeri kézbesítési kísérlet. Első sikertelen kézbesítést követően a kézbesítő telefonon egyeztet a címzettel a második kézbesítési kísérlet időpontjáról és helyéről, vagy kérheti küldeményének postai szolgáltatóhelyen történő átvételét.

FOXPOST futárszolgálattal: 2199 Ft

Csomagod a FOXPOST szállítja ki a megadott szállítási címre hétköznaponként 8-17 óra között. Nem kell egész nap készenlétben lenned, 2 órás időintervallumban kézbesítik a házhoz rendelt csomagokat. A küldemény érkezéséről SMS-ben és emailben értesítést kapsz, amely tartalmazza a futár telefonszámát és az utánvétel összegét is. Utánvét esetén fizethetsz kártyával vagy készpénzzel is.

FOXPOST automatába történő szállítás: 1299 Ft

A megrendeléskor lehetőség van FOXPOST automatába történő kézbesítést is kérni, az automata átvételi helyekről itt tudsz tájékoztatást kapni: https://foxpost.hu/csomagautomatak
Amint megérkezik a csomag a választott automatába, sms-ben értesítést küldenek. 3 naptári napig van lehetőség átvenni a csomagot az automatából. A csomagátvétellel kapcsolatos általános tudnivalókat itt éred el: https://foxpost.hu/csomagatvetel

Postai ajánlott levélküldemény: 1070 Ft

Postai levélküldés kizárólag abban az esetben választható, ha fa ajándékdobozt NEM tartalmaz a rendelés.

Mikor kapom meg a csomagom?

Készleten lévő termékek esetében 1-3 munkanap alatt kerül kiszállításra a termék. Kérjük, hogy amennyiben sürgős (másnapra történő) kiszállítást szeretnél, érdeklődj ügyfélszolgálatunkon ennek lehetőségéről. A csomagfeladás tényéről, a megrendelésben megadott elérhetőségen értesítést küldünk. A kiszállítás pontos idejéről a futárszolgálat értesít emailben illetve telefonon (SMS-ben).